Despre noi

LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE C.M.I. DR.Moldovan Claudia din Reghin, efectueaza analize medicale cu aparatura de ultima generatie si cu personal calificat.

Laboratorul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Mures, efectuand gratuit analizele pentru persoanele asigurate.

Laboratorul nostru este primul laborator din judet care a obtinut certificarea RENAR conform standardului de calitate specific laboratoarelor medicale ISO 15189.

Echipamentele moderne de laborator precum si nivelul de pregatire al personalului medical reprezinta o garantie a calitatii serviciilor efectuate in laboratorul nostru.

 

Calitate

Laboratorul este primul laborator din judet acreditat RENAR conform standardului 15189.

Laboratorul participa la scheme de control extern de calitate. Acestea se efectueaza pentru a vedea daca un rezultat obtinut de un laborator pentru o analiza, concorda cu rezultatele obtinute de alte laboratoare din alte tari, participante la schema de control extern.

Recoltarea se face in conditii de igiena perfecta, steril, cu sistem vacutainer; apoi cu ajutorul unui sistem de cod de bare, proba circula in laborator avand acelasi ID, ceea ce face imposibila incurcarea probelor.

Se lucreaza cu aparatura noua, performanta, de ultima generatie, aparatele fiind etalonate meetrologic, si verificate periodic, conform contractelor de service, de catre personal autorizat.

Reactivii sunt din import, la fel ca si materialele sanitare.